Teamfoto Clever Rioolservice
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Ede, hoofdvestiging Deventer

Gootsteen ontstoppen in Ede

Het dagelijks gebruik van de gootsteen varieert van het schoonmaken van de vaat tot het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken. Daarom is het erg vervelend als deze verstopt raakt en niet meer doorloopt en u hierdoor de gootsteen niet kan gebruiken. Als het niet mogelijk is om de verstopping zelf op te lossen, kunt u Clever Rioolservice inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn als uw gootsteen verstopt raakt en doen ons uiterste best om snel bij u langs te komen. Samen kunnen we een afspraak inplannen om het probleem snel te verhelpen. U kunt ons bereiken op 085 106 1515. Afhankelijk van de situatie maken wij gebruik van verschillende middelen om verstoppingen op te lossen.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Een gootsteen kan verstopt raken door verschillende oorzaken. Er worden vaak allerlei dingen door de gootsteen in de keuken gespoeld. Denk bijvoorbeeld aan zeepresten na het wassen van je handen. Daarbij worden er ook frequent etensresten door de afvoer gespoeld. Deze etensresten bevatten vaak vetten die achterblijven in de afvoerbuizen, wat kan leiden tot verstoppingen.

Als vet aan de buitenkant van de afvoerbuizen blijft plakken, zal dit leiden tot een vernauwing van de doorgang. Indien de afvoerbuizen door vetresten te ver verstopt zijn geraakt, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer kunnen doorstromen. Als dit voorkomt bij u, is het verstandig om de hulp van Clever Rioolservice in te schakelen om dit voor u te verhelpen.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Ede!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Als u zelf de verstopping wilt verhelpen, kunt u een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling gebruiken. Let hier goed op dat de afvoerbuizen niet beschadigd worden door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien het zelf proberen te ontstoppen van de afvoer niet effectief is gebleken of als de verstopping na een korte tijd weer voorkomt, U doet er verstandig aan om Clever Rioolservice te raadplegen. Onze professionele werkwijze en het gebruik van hoogwaardige materialen stellen ons in staat om de ontstopping snel te verhelpen. Wij zorgen er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten, zodat u de gootsteen meteen weer kunt gebruiken. Bel 085 106 1515 om een afspraak te maken.


Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1515

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter