Teamfoto Clever Rioolservice

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Ede voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Ede, hoofdvestiging Deventer

Badkamer ontstoppen in Ede

In de badkamer zijn er vaak meerdere afvoeren te vinden. Het kan gebeuren dat een van deze afvoeren verstopt raakt, wat natuurlijk erg vervelend kan zijn. Het kan voorkomen dat alleen het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook gebeuren dat de verstopping dieper zit. Hierdoor loopt het water in de toilet en wastafel ook niet meer weg. Als dat het geval is, is het verstandig om Clever Rioolservice te bellen.

Als particulier sta je machteloos bij diepgaande rioolproblemen en zijn agressieve middelen de enige optie. Jammer genoeg kunnen deze middelen vaak meer kwaad dan goed doen. Mogelijk worden de rioleringsbuizen aangetast en kunnen ze beschadigd raken. Hierdoor neemt de kans op lekkages toe, wat alleen maar extra problemen met zich meebrengt. Als u te maken heeft met diepgaande rioolproblemen in de badkamer, staan wij voor u klaar! Wij hebben ruime ervaring in het oplossen van verstoppingen. Aarzel niet en bel ons op 085 106 1515, wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Oorzaken problemen badkamer

Veel verstoppingen in de badkamer worden veroorzaakt door het gebruik van verzorgingsproducten. Haren zijn hierbij een veelvoorkomend probleem. Telkens wanneer u de douche en wastafel gebruikt, komt er vers vuil bij. Dit zorgt ervoor dat de leiding geleidelijk aan steeds meer verstopt raakt en uiteindelijk helemaal dichtslibt. Bij een verstopping in de badkamer kunnen we u absoluut van dienst zijn. Maar voorkomen is echt de beste oplossing.

Wil je niet geconfronteerd worden met verstopte afvoeren in de badkamer? Maak dan regelmatig de putjes schoon en verwijder na het douchen de haren. Een kleine aanpassing kan een grote besparing opleveren. Het schoonmaken van de putjes kan vaak een beginnende verstopping in de badkamer verhelpen.

Verhelpen ontstopping badkamer

Wanneer u het probleem niet zelf kunt oplossen, kunt u een specialist van Clever Rioolservice inschakelen om de ontstopping voor u te verhelpen. U kunt ons bereiken op 085 106 1515. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk bij u langs te komen, omdat we begrijpen hoe vervelend het is om geen gebruik te kunnen maken van uw badkamer. Wij hebben de nodige ervaring om de verstopping vaak snel en vakkundig te verhelpen.

Clever Rioolservice staat voor u klaar in Ede
Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1515

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.