Teamfoto Clever Rioolservice

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Ede voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Ede, hoofdvestiging Deventer

Riolering aanleggen in Ede

Bent u bezig met het bouwen of verbouwen van een woning of is uw riool toe aan vervanging? Indien u hierbij hulp kunt gebruiken, zijn de vakmannen van Clever Rioolservice beschikbaar om u te helpen. Wij werken met hoogwaardige materialen en hebben alle benodigde kennis in huis om de klus succesvol te klaren. Onze vakkundige medewerkers zijn ervaren in het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

De riolering is grotendeels verborgen onder de vloer of in de muur. Dit maakt het extra belangrijk om dit op een juiste manier aan te leggen of te vervangen, aangezien anders het nodig is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Wij werken daarom met de grootste nauwkeurigheid om ervoor te zorgen dat u (weer) jaren verder kan met de riolering.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Gresbuizen worden nog veel gebruikt in oude woningen. Wanneer er sprake is van een lek in een oude gresbuis, rijst de vraag of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de gehele riolering vernieuwd hoeft te worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, bij ons maken we gebruik van speciale overgangsstukken zodat de hele riolering niet vervangen hoeft te worden.

Als er lekkage ontstaat in een riool met gresbuizen, is het verstandig om een rioolinspectie te laten doen. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te onderzoeken en zo de toestand van de leidingen vast te stellen. Als de toestand van de gresbuis riolering slecht is, kan het een verstandige keuze zijn om het gehele riool te vervangen.

Riolering vervangen in Ede

Wanneer er lekkages op meerdere plaatsen in uw woning voorkomen en u uw riool wilt vervangen of preventieve maatregelen wilt treffen, dan kunt u bij Clever Rioolservice terecht. Voor het vervangen van uw complete riool kunt u rekenen op de hulp van Clever Rioolservice. Als u behoefte heeft aan een duidelijk advies betreffende uw riolering, kunt u ons bereiken via 085 106 1515.

Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1515

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.