Teamfoto Clever Rioolservice
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Ede, hoofdvestiging Deventer

Afvoer ontstoppen Ede

U kunt soms zelf een verstopt riool ontstoppen. Er zijn diverse opties hiervoor beschikbaar. Wat echter belangrijk is, is om eerst te ontdekken waar de verstopping zich precies bevindt. U hebt opgemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is aan te raden om dit ook bij andere afvoeren te testen om te zien of het probleem alleen bij deze specifieke afvoer optreedt of dat het elders ook voorkomt. Wanneer het water bij de andere afvoeren wel goed doorstromt, zit het probleem hoogstwaarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Als het probleem zich echter ook bij de andere afvoeren voordoet, is het verstandig om Clever Rioolservice in te schakelen.

Als er sprake is van een dieperliggend probleem in de afvoer, kan er een borrelend geluid te horen zijn in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u, maar bij de gemeente ligt. Zonder controle van de erfscheidingsput is dit echter niet met zekerheid te zeggen. Indien u weet waar deze put zich bevindt, heeft u de mogelijkheid om deze te controleren. Als er water in de scheidingsschacht zit, is de gemeente verantwoordelijk voor het probleem. Als de put droog is, bevindt het probleem zich in uw eigen riolering.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Ede!

Zelf de afvoer ontstoppen

Indien u merkt dat uw riool verstopt is, kunt u proberen dit zelf te verhelpen. Er zijn diverse mogelijkheden om dit te doen, namelijk door het gebruik van een plopper of soda. Plaats de plopper op de afvoer en maak langzame, maar krachtige bewegingen van boven naar beneden, herhaal dit een aantal keer. Een emmer water door de afvoer spoelen is een goede manier om de losgekomen viezigheid weg te spoelen. Dit geeft ook meteen aan of het ontstoppen goed gedaan is.

Als u te maken heeft met milde verstoppingen, kunt u soda gebruiken om het probleem op te lossen. Kook eerst een volle waterkoker en giet het hete water voorzichtig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Voeg een half kopje soda toe aan de afvoer en schep het erin. Daarna kunt u een kopje azijn aan de soda toevoegen. Deze combinatie zal een sterke reactie veroorzaken. Laat het geheel ongeveer vijftien minuten staan. Zet opnieuw een volle waterkoker aan en giet het water door de afvoer zodra het kookpunt is bereikt. Hierdoor wordt de afvoer weer vrijgemaakt van overblijfselen en kun je meteen zien of het resultaat heeft gehad.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Ede

Wanneer het zelf ontstoppen van de afvoer niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd of als u het liever aan de professional overlaat, kunt u ons bereiken. Wij zorgen ervoor dat de verstopping voor u wordt verholpen met behulp van verschillende methodes en onze moderne apparatuur. Contact opnemen kan door te bellen naar 085 106 1515. Wij helpen u graag verder en streven ernaar de verstopping zo snel mogelijk op te lossen.


Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1515

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter