Rioolrenovatie in Ede

Heeft u de laatste tijd regelmatig te maken met rioolproblemen? Bijvoorbeeld met verstopping of lekkage? Zeker wanneer u een oudere woning heeft, zult u nadenken over het vervangen van de riolering. Maar wist u dat dit in veel gevallen nog helemaal niet nodig is? Rioolrenovatie is vaak een minstens zo goede optie. Zoekt u daarvoor een echte specialist? In de regio Ede kunt u hiervoor terecht bij de door ons aangedragen professional. We hebben meer dan twintig jaar ervaring in het vak, en zetten onze expertise met enthousiasme voor u in!

Waarom kiezen voor relinen?

Wij voeren vaak rioolreparatie uit op basis van relinen. Wat is dat eigenlijk voor een soort riooltechniek, en waarom zou u daarvoor kiezen? Bij relining wordt er een kous in het riool aangebracht, en deze laten we uitharden. Dit zorgt ervoor dat de zwakke plekken van de riolering bedekt worden. Daardoor kan het buizenstelsel weer jarenlang mee! Naast het feit dat deze vorm van rioolrenovatie goedkoper is dan complete vervanging, biedt het nog een ander pluspunt. Uw riool hoeft namelijk niet geheel opengebroken te worden; we gaan bij een put naar binnen. Dat scheelt u veel hinder en overlast!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van rioolrenovatie? Bent u bijvoorbeeld benieuwd of dit een optie is in uw situatie? Of wilt u ons meteen inschakelen voor reparatiewerkzaamheden? Neem gerust contact met ons op. We staan u telefonisch graag te woord op het nummer 0800 255 3733. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. In Ede en omstreken zijn we u met plezier van dienst!