Weg met rioolvliegjes in Ede!

Riool Technisch Installateur

Heeft u last van rioolvliegjes in uw huis of winkel? Vaak wijst dit probleem op een lekkage aan uw riolering, daarnaast zijn het ook onhygiënische beestjes. Indien u hier last van heeft dan is het aan te raden dit zo snel mogelijk op te lossen. De vliegjes zitten normaal gesproken in de riolering. De vliegjes kunnen ontsnappen wanneer er een lekkage zit in uw riolering. Bij het lek vormt zich een vochtige plek wat een ideale locatie is voor de rioolvliegjes om zich snel voort te planten. Wanneer u te lang wacht met het verhelpen van de lekkage, zou het kunnen gebeuren dat het nog meer schade aanricht. Direktservice helpt u graag bij het verhelpen van uw lekkage in Ede en omstreken. Neem contact met ons op met ons via 0318 - 79 90 84 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Motmuggen bestrijden

De rioolvliegjes worden vaak ook Motmuggen of Latrinevliegjes genoemd. Motmuggen zijn zo’n 3 tot 5mm groot. Dit betekent dat zij door de kleinste naadjes kunnen komen. Je kunt ze herkennen aan de kleine vlinderachtige vleugels zoals op de afbeelding hierboven te zien is. De Motmuggen planten zich voor op de vochtige plekken bij stilstaand water. Een simpele manier om de Motmuggen te bestrijden is het onderhouden van uw rioleringssysteem. Wanneer er zich geen lekkage bevindt in uw huis, dan zult u ook geen last hebben van de rioolvliegjes. Schakel en gespecialiseerd bedrijf in om er zeker van te zijn dat het probleem volledig verholpen wordt.

Dag en nacht hulp

Direktservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar om u zo snel mogelijk te helpen bij overlast van rioolvliegjes. Onze rioleringsexperts helpen u vakkundig en snel bij het bestrijden van de Motmuggen. Wij helpen onze klanten al jarenlang met lekkages in Ede en omstreken.