Weg met rioolvliegjes in Ede!

Riool Technisch Installateur

Ongedierte in huis zorgt altijd voor overlast en ongemak. In sommige situaties is dat echter extra sterk het geval. Dat geldt bijvoorbeeld wanneer u rioolvliegjes in uw woning aantreft. Niet alleen zijn dit onhygiënische beestjes; hun aanwezigheid wijst vaak op een lekkage aan uw riolering. Kom daarom snel in actie en zorg ervoor dat de vliegjes bestreden worden, en het lek gedicht. In de regio Ede kunt u hiervoor Direktservice inschakelen.

Overlast door rioolvliegjes

Zoals de naam al doet vermoeden, bevinden de vliegjes zich normaal gesproken in de riolering. Overigens staan ze ook wel bekend al motmuggen of latrinevliegjes. Wanneer er een scheur of barstje in uw riool zit, kunnen de insecten de buizen verlaten. Bij het lek vormt zich een vochtige plek, die een ideale locatie is voor de rioolvliegjes om zich snel voort te planten. Dan heeft u al snel te maken met grote hoeveelheden van deze motmuggen! Niet alleen kampt u dan met schade door het lek, maar ook met hinder van de vliegjes.

Dag en nacht hulp

Om de overlast zo snel mogelijk te verhelpen, raden we aan om er snel een vakman bij te halen. Hierbij helpen onze medewerkers u graag. Voor dergelijke spoedgevallen kunt u ons zelfs dag en nacht inschakelen: op het nummer 0318 - 79 90 84 zijn we 24/7 te bereiken. We komen vervolgens zo gauw we kunnen naar u toe. Laat ons de rioolvliegjes bestrijden. In en om Ede staan we voor u paraat!