Rioolstank in Ede

Riool Technisch Installateur

Ruikt u een muffe, vochtige rioollucht in huis? In veel gevallen duidt dat op lekkage aan uw riolering. Het kan lastig zijn om te bepalen waar het lek zich precies bevindt. Dat is de reden dat wij u aanraden om er een professional bij te halen. In de regio Ede kunt u hiervoor terecht bij Direktservice. Met onze ervaren medewerkers en moderne apparatuur kunnen wij vlug en vakkundig te werk gaan. We sporen de bron van de rioolstank op en gaan vervolgens het lek dichten. Zo is de hinder vlug voorbij en beperkt u de schade tot een minimum.

Wij verhelpen stankoverlast 24/7

Misschien denkt u dat een vervelende lucht in uw woning niet zo erg is, en dat het oplossen hiervan geen prioriteit hoeft te hebben. Dat klopt echter niet! Doordat een dergelijke rioolstank vaak op lekkage wijst, kan dat voor heel veel overlast en schade zorgen, en ook voor hoge reparatiekosten. Hoe eerder u actie onderneemt, hoe beter!

Daarom bieden wij een 24-uurs service: voor zulke spoedgevallen kunt u ons op het nummer 085 - 106 15 15 dag en nacht bereiken. We komen vervolgens zo gauw we kunnen naar u toe om aan de slag te gaan en de hinder op te lossen. Last van rioolstank in huis? In Ede en omgeving zorgen wij ervoor dat het weer fris gaat ruiken in uw woning!