Rioolstank in Ede

Ruikt u een muffe, vochtige rioollucht in huis? In veel gevallen duidt dat op lekkage aan uw riolering. Het kan lastig zijn om te bepalen waar het lek zich precies bevindt. Dat is de reden dat wij u aanraden om er een professional bij te halen. In de regio Ede kunt u hiervoor terecht bij de door ons aangedragen professional. Met onze ervaren medewerkers en moderne apparatuur kunnen wij vlug en vakkundig te werk gaan. We sporen de bron van de rioolstank op en gaan vervolgens het lek dichten. Zo is de hinder vlug voorbij en beperkt u de schade tot een minimum.

Wij verhelpen stankoverlast 24/7

Misschien denkt u dat een vervelende lucht in uw woning niet zo erg is, en dat het oplossen hiervan geen prioriteit hoeft te hebben. Dat klopt echter niet! Doordat een dergelijke rioolstank vaak op lekkage wijst, kan dat voor heel veel overlast en schade zorgen, en ook voor hoge reparatiekosten. Hoe eerder u actie onderneemt, hoe beter!

Daarom bieden wij een 24-uurs service: voor zulke spoedgevallen kunt u ons op het nummer 0800 255 3733 dag en nacht bereiken. We komen vervolgens zo snel mogelijk naar u toe om aan de slag te gaan en de hinder op te lossen. Geen spoed? Vul dan het contactformulier in.