Verstopping in de badkamer?

Het is de bedoeling dat de badkamer in uw woning een prettige ruimte is, waar u zich kunt opladen voor een nieuwe dag of waar u juist optimaal kunt ontspannen. Moet er een leiding in de badkamer ontstopt worden? Een verstopping kan dit gevoel echter ernstig verstoren. de door ons aangedragen professional helpt u graag met het ontstoppen van de leidingen in uw badkamer. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of vul het contactformulier in en maak direct een afspraak. Zo kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw badkamer.

Door uw gehele badkamer loopt leidingwerk, wat betekent dat een verstopping vrijwel overal kan ontstaan: in de afvoer van uw wastafel, toilet, douche of bad, of dieper in de riolering. Verstoppingen in de badkamer ontstaan vaak door het wegspoelen van grote hoeveelheden shampoo, douchegel en scheerschuim, hierdoor slibben de leidingen langzaam dicht. In combinatie met plukken haar of bijvoorbeeld dameshygiëne leidt dit al snel tot een blokkade.

Reinigen leiding badkamer

Het periodiek reinigen van uw badkamer leiding kan ervoor zorgen dat u het probleem voor blijft en hopelijk nooit zult ondervinden. Door deze preventieve maatregel voorkomt u dat uw leidingen verstopt raken. de door ons aangedragen professional helpt bij uw thuis maar ook bij bedrijven. Neem contact op met onze specialisten om het een en ander af te stemmen of voor meer informatie.

Ontstoppen van sanitair in Ede

Beginnende verstoppingen kunt u vaak zelf verhelpen met behulp van de zogenaamde ‘plopper’ of een ontstoppingsmiddel uit de supermarkt. Een ernstige verstopping in de badkamer kunt u echter beter overlaten aan specialist. In Ede en omgeving hebben wij veel ervaring met ontstoppen, we verhelpen dan ook gegarandeerd het probleem.

Ontstoppen in de badkamer gebeurt vaak door middel van hoge waterdruk, waarmee het leidingwerk wordt schoongespoten. Dichtgeslibde leidingen kunnen ook worden schoon gefreesd met onze mechanische veermachine. Welke methode we inzetten wordt pas ter plekke duidelijk en hangt af van de specifieke situatie in de badkamer.