Ontstoppen Ede

Bij een verstopt riool in Ede helpt ontstoppingsbedrijf de door ons aangedragen professional u snel en vakkundig met het ontstoppen. We hanteren verschillende ontstoppingsmethoden voor verschillende typen verstoppingen. Zo beschikken we over passende oplossingen voor het ontstoppen van uw gootsteen, voor de afvoer van het toilet maar ook voor een verstopping van uw hemelwaterafvoer.

Bel 0800 255 3733 voor een afspraak of stuur uw opdracht door via het contactformulier. Dan komen we snel voor u in actie.

Mogelijkheden voor ontstoppen Ede

Voor het ontstoppen van de afvoerbuizen maken we voornamelijk gebruik van een drukveermachine en van hogedrukreiniging. Door beide technieken afwisselend te gebruiken kunnen we iedere verstopping voor u verhelpen. U kunt ons inschakelen om te ontstoppen in de volgende situaties:

  • Bij een verstopping van het riool (buiten)
  • Bij een verstopping van elke willekeurige afvoer
  • Bij een verstopping van de afvoeren van uw badkamer
  • Bij een verstopping van het toilet
  • Bij een verstopte gootsteen
  • Bij een verstopte hemelwaterafvoer (boven- of ondergronds)

Ontstoppen met een drukveermachine

De drukveermachine is vooral geschikt voor het ontstoppen van smalle afvoerleidingen met veel bochten. Voorbeelden van zulke leidingen zijn de afvoer van de douche, van het bad, van de wastafel en van de gootsteen. De machine is uitgerust met een ontstoppingsveer. Deze veer beschikt over een roterende kop. Zodra de veer wordt ingebracht zorgt de rotatie ervoor dat de leiding als het ware wordt schoon geschraapt.

Bij een zware verstopping kan er zelfs een freeskop op de veer worden gezet. Daarmee kunnen we de leiding uitfrezen wanneer het aangekoekte vuil zich minder makkelijk laat verwijderen. Nadat het  vuil met de veer verwijderd is wordt de leiding met water schoongespoten. Het resultaat van een bewerking met de drukveermachine is dat de rioolbuis zijn oorspronkelijke diameter weer terug heeft gekregen. Zo kan het afvalwater de komende tijd weer probleemloos weglopen.

Ontstoppen met hogedrukreiniging

Bij een verstopping van een van de grotere afvoerbuizen zetten we meestal onze hogedrukmachine in. Grotere afvoerleidingen zijn bijvoorbeeld de afvoer van het toilet, de keukenafvoer en de riolering buiten.

Als we hogedrukreiniging toepassen brengen we een slang in waarmee we op hoge snelheid en met veel druk een grote hoeveelheid water door uw riool spuiten. Op deze slang kunnen we diverse spuitkoppen bevestigen, zodat iedere verstopping, groot of klein binnen de kortste keren verholpen is.

Contacteer de door ons aangedragen professional voor het ontstoppen van uw riool in Ede

Is het nodig om uw riool te laten ontstoppen vanwege een verstopping? Een serieuze verstopping lost meestal niet uit zichzelf weer op. Wacht dan ook niet tot de situatie helemaal uit de hand gelopen is. Mocht u toch niet direct actie ondernomen hebben en loopt uw wc over of zitten meerdere afvoeren helemaal verstopt? Maak dan gebruik van onze 24 uurs spoedservice. Dan komen we zo snel mogelijk naar u toe om te helpen.

Voor een spoedaanvraag kunt u het beste bellen naar 0800 255 3733. Gaat het om een iets minder dringende situatie dan kunt u naast het telefoonnummer ook gebruik maken van het contactformulier.