Voor ontstoppen in Ede belt u ons

Riool Technisch Installateur

Voor ontstoppingswerkzaamheden in de regio Ede kunt u altijd terecht bij Direktservice. Wij beschikken over uitgebreide mogelijkheden op het gebied van ontstoppen, dus u blijft niet lang met de problemen zitten. Neem contact met ons op via 0318 - 79 90 84 en u kunt gelijk een afspraak maken  Ontstoppen kan gebeuren door middel van een verenmachine, of door hogedrukreiniging. De eerste methode wordt toegepast bij verstoppingen in leidingen met een kleine diameter, de tweede voor ontstoppen bij grotere buizen.

Manieren om uw riolering te ontstoppen

Zijn de leidingen in uw keuken verstopt? Maak dan vandaag nog gebruik van onze rioolservice. Wij zorgen voor een oplossing met een verenmachine: er wordt machinaal een veer in de te ontstoppen buis gebracht en deze maakt met draaiende bewegingen de verstopping los. Verenmachines bestaan in verschillende formaten, en bij zware verstoppingen kan er een freeskop op worden gezet. Voor elke leidingbuis hebben wij een geschikte oplossing!

Een verenmachine is handig, maar meestal wordt er bij het ontstoppen gebruik gemaakt van een hogedrukmachine. Deze machine spuit met een hoge snelheid en veel druk een grote hoeveelheid water door uw riool met een slang. Op deze slang kunnen diverse spuitkoppen worden bevestigd, zodat elke grote en kleine verstopping verholpen kan worden.

Hulp van ontstoppingsbedrijf bij elk type verstopping

Voor welk type verstopping kunt u ons ontstoppingsbedrijf zoal inschakelen? Bijvoorbeeld wanneer u problemen heeft in uw:

Wacht niet af, maar schakel ons meteen in. Voor spoedgevallen kunt u ons namelijk 24/7 bereiken! We zijn u in Ede en omstreken met plezier van dienst.